Tisztelt Partnerünk!

Kedves Adatszolgáltató!

A következőkben szeretném tájékoztatni, hogy közeledik a Közművelődési statisztika beadási határideje. A közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó költségvetési szerv, társadalmi, civil szervezet, alapítvány, közalapítvány, gazdasági társaság, vállalkozás, egyéni vállalkozás, a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján, a kötelező adatszolgáltatásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma által működtetett http://kultstat.emmi.gov.hu oldalon tehet eleget. 2018. március 1-ig van lehetőség elkészíteni a jelentőlapokat. Fontos felhívnom a figyelmét, hogy a közművelődést érintő pályázatok formai követelményei között szerepel a statisztikai adatszolgáltatás igazolása. Kérem amennyiben nem tette még meg, vegye fel a jelentőlapot és amint teheti, töltse ki a 2017-es statisztikai jelentést.

Köszönjük mindazok munkáját, akik már megcsinálták jelentésüket! Jelenleg ezen űrlapok feldolgozása folyamatban van, amint javításra szoruló adatot vagy formai hibát találunk, felvesszük Önökkel a kapcsolatot. Kérem segítő közreműködésüket, hogy közösen minél hamarabb javítani tudjuk a felmerülő hibákat. Ha minden stimmel a jelentőlappal, akkor lezárásra kerül. Kapni fognak egy rendszerüzenetet, hogy az országos feldolgozó központ lezárta a jelentésüket. Ezt a KultStat felületen egy narancssárga pipa fogja jelölni. Ezek után kerülhet kinyomtatásra a szállító levél, melyet aláírva várunk a Pest megyei irodába (cím: 1027 Budapest Csalogány utca 47-49.) Nyomatékosan kérem, hogy a szállítólevél csak a lezárást követően kerüljön kinyomtatásra és megküldésre!

Amennyiben segítségre szorulnak a statisztikával kapcsolatban a következő elérhetőségeken keressenek bizalommal:

Név: Kovács Anna

Telefonszám: +36 1 611 7493

Mobilszám: 06-20/366-7312

E-mail cím: kovacs.anna@nminkft.hu

A Pest Megyei Iroda Közművelődési Fórumsorozatot szeretne beindítani 2018-ban, ahol egy-egy aktuális témát járnánk körül a regisztrált résztvevőkkel. Ennek első állomása, 2018.február 20-án a statisztikai adatszolgáltatás témakörét dolgozná fel. Amennyiben szükségét érzi a kitöltéssel kapcsolatos problémák megoldását célzó személyes konzultációnak, úgy javaslom a fórumon való részvételt. Ezen az alkalmon lehetőség nyílik arra, hogy a piszkozatban elkészített adatlapot közösen ellenőrizve, helyben lezárhassuk.

A fórumon való részvétel regisztrációhoz kötött a férőhelyek száma miatt. A regisztráció lezárásra kerül, amennyiben elérjük a maximum létszámot!

Aki részt kíván venni az alkalmon azt kérem, hogy a következő linken mihamarabb regisztráljon:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdrY91U6HybiyrR0skgmpDkL07aeEhjbZ6WTbHBC_DKl7atQ/viewform

Kérem továbbá a segítségüket, hogy a környezetükben működő civil szervezeteknek, nemzetiségi önkormányzatoknak is hívják fel a figyelmét a közelgő határidőre és a segítő fórumon való részvételi lehetőségre!

Jó munkát kívánok Önöknek!

Köszönettel és üdvözlettel,

 

Kovács Anna

módszertani referens

NMI Művelődési Intézet

Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság

Pest Megyei Iroda

Székhely: 1027 Budapest Csalogány utca 47-49.

Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-291888

Elérhetőségek:

e-mail: kovacs.anna@nminkft.hu

Telefon: +36 1 611 7493

Mobiltelefonszám: +36 20 366 7312

Honlap: www.kozossegimuvelodes.hu

Scroll to Top