Karácsonyfa díszek a NYUSZI-tól

További karácsonyi díszekkel gazdagodott a fenyőfa az Állomás utcánál a Szilasligeti Nyugdíjasok Kulturális Egyesülete, a NYUSZI tagjainak jóvoltából, akik a hagyományokhoz híven idén is saját készítésű karácsonyfadíszekkel lepték meg a város lakóit.

Kamerák kerülhetnek a hév megállókba

A kerepesi és szilasligeti Hév megállókban 2018-ban kamerák kerülhetnek kihelyezésre, növelve ezzel az utasok biztonságérzetét és csökkentve a vandalizmust.

Kerepes Településképi Arculati Kézikönyvének bemutatása

Terdik Bálint, Kerepes Város főépítésze Lakossági Fórumot tart december 18-án 18.00 órakor a Forrás Művelődési Házban. A fórumon kerül bemutatásra a nemrégiben elkészült Településképi Arculati Kézikönyv, melyhez a lakosok által küldött fotókat is felhasználták.

Első kerepesi adventi vásár

December 17-én hagyományőrző karácsonyi rendezvényen vehetnek részt azok, akik ellátogatnak a Forrás Művelődési Házhoz, ahol 12 órától 19 óráig számos program várja az érdeklődőket. A városi karácsonyra külön autóbusz indul a szilasligeti buszfordulótól 15.15-kor.

A város karácsonyfái

Felállították a karácsonyfákat a Forrás Művelődési Ház előtt és Szilasligeten, az Állomás utca és Béke utca sarkán. Ezúton is köszönjük a felajánlóknak, hogy mind a Szabadság út környékén lakóknak és arra elhaladóknak, mind pedig a szilasi HÉV megálló, posta, COOP miatt arra közlekedő embereknek ezáltal örömet okoztak és hozzájárultak a város karácsonyi díszbe öltöztetéséhez. Békés adventi készülődést és karácsonyra hangolódást kívánunk!

Színpad felújítás

Felújítják a Forrás Művelődés Ház színháztermében a színpadot. A színpad deszkáit csiszolják és lakkozák le.

Tájékoztató a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatról

Kerepes Város Önkormányzata Oktatási és Kulturális Bizottsága a Bursa Hungarica Önkormányzati Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatra 2017. november 7-ig benyújtott 23 db „A” típusú és 1 db „B” típusú pályázatot elbírálta. A bírálat eredményeként mind a 24 Pályázót támogatásban részesítette.

Oldalak

Scroll to Top