Felhívás a parlagű irtásáról

Az önkormányzat kéri valamennyi ingatlan használóját, illetve tulajdonosát, hogy aki eddig nem tett eleget a parlagfű irtásával kapcsolatos törvényi kötelezettségeinek, az a védekezési munkálatokat önként, haladéktalanul végezze el.

Hivatalos feljegyzés és nyilatkozat

Franka Tibor polgármester feljegyzése, valamint a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek nyilatkozata a hivatalban történt események kapcsán.

Felnőtt OKJ képzések Pest megyében

A Váci Egyházmegyéhez tartozó Váci Egyházmegyei Felnőttképzési Nonprofit Kft. közel 30 képzéssel várja a tanulni vágyók jelentkezését.

Kivonulás a testületi ülésről

A polgármester tájékoztatása a június 14-i testületi ülésen történt néhány képviselő kivonulásával kapcsolatban.

Franka Tibor polgármester tájékoztatása

A polgármester ma délelőtt egybehívta a hivatal és az intézmények vezetőit az elmúlt napokban a hivatalban történtek miatt, melyre az alábbi hivatalos tájékoztatást adta.

Tájékoztató a lakossági lomhulladék ingyenes átvételéről

A lakosság 2018-ban az Ökörtelek- völgyi Hulladékkezelő Központban adhatja le a háztartási lomot 7 és 15 óra között június 23-án, július 7-én és 21-én, augusztus 4-én, szeptember 1-jén, 15-én, 29-én, október 13-án és 27-én.

Biztonságos gyalogátkelő a síneken

Hamarosan megkezdődik az a több mint 70 milliós beruházás, amely Kerepes életében először biztosít szabályos gyalogos közlekedést a településen 1912 óta lefektetett hév síneken keresztül.

Oldalak

Scroll to Top