Óvodánkban is az adventi várakozással telt az elmúlt hónap. December 7-én izgatottan vártuk a Mikulást, melynek folyamán a tornateremben interaktív bábos játékban vehettünk részt. Következő napokban mézeskalács illattal volt teli az óvoda. A Halacska, Katica és Pillangó csoportosaink folyamatosan gyártották a finomabbnál finomabb és szebbnél szebb süteményeket. Minden kisgyermek készített ajándékot a családjának, amit a karácsonyi ünnepség után haza is vihetett.

Idén a Pillangó csoportosok szervezésében tartottuk meg a közös karácsonyi ünnepségünket december 17-én. Az óvoda karácsonyfáját is a nagycsoportosok díszítették fel. A kisebbeknek egy mesét adtak elő „A kis girbe-gurba fenyő története” címmel a hozzá kapcsolódó versekkel és dalokkal teremtettek karácsonyváró hangulatot az óvoda tornatermében. A történet végén kicsik és nagyok, felnőttek és gyerekek együtt énekeltük a „Kis karácsony, nagy karácsony” c. dalt.

A délelőtt további része az ajándékok bontogatásával, az ünnepi asztaloknál a sütemények és szörpök, üdítők fogyasztásával, valamint az új játékok kipróbálásával telt az idő. Köszönjük a kedves szülőknek, hogy ünnepi hangulatunk megteremtéséhez biztosították a finom süteményeket és innivalókat!

Scroll to Top