870 éves Kerepes, 5 éve város

Június 2-án, 16.30 és 22.00 óra között a Forrás Művelődési Ház elé, a Templom utcába várnak mindenkit a 870 éves Kerepes évfordulóján rendezett városünnepre és utcabálra.

Az ünnep alkalmából megtekinthetnek egy helytörténeti fotókiállítást a régi Kerepes történelméből. A több száz fotón keresztül megismerhetik Kerepes régmúltját. Az életképekből, utcaképekből, portrékból álló kiállítás a kerepesi családok magángyűjteményéből jött létre.

 

 

Kisvonattal utazhatnak Kerepes utcáin. Az ingyenes városnéző vonat minden órában a kerepesi HÉV megállótól indul és tesz egy kört a helyi buszjárat vonalán.

Az ünnep folyamán az is kiderül, ki süti a legfinomabb pogácsát a városban.

A város életében kiemelkedő tevékenységet végző polgároknak díszoklevél átadásával köszönik meg a városért tett önzetlen munkájukat.

Étel-ital, finomságok várják egész délután-este az ünneplőket.

A nap házigazdája Klausmann Viktor lesz.

 

 

PROGRAM:

A program 16.30-kor a Cimbaliband együttes koncertjével kezdődik, melyre elsősorban a gyerekeket és szüleiket várják.

17.30-kor az ünnepélyes megnyitó következik, melyen az ünnepi köszöntők után Zombori Hubertné Márta, a Pávakör vezetője megnyitja a helytörténei kiállítást a művelődési házban.

18.30-tól a Hot Jazz Band zenél.

19.30-kor felvágják a 870 szeletes ünnepi tortát és kihirdetik a pogácsaverseny győzteseit.

20.30-tól kezdetét veszi az Utcabál a Nexus+ zenekarral.

21.00-kor egy látványos lézershow keretében Kerepes történelmét mutatják be zenei aláfestéssel, képekben. Majd folytatódik a bál.

Az utcabál és a városi vigasság 22.00 óráig tart.

 

 

 

 

 

Scroll to Top