Meseliget Óvoda felújítása – ismét nyertünk!

Meseliget Óvoda felújítása – ismét nyertünk!

 

30 millió forintot nyertünk az Önkormányzatok fejlesztése 2018 pályázaton most a Meseliget óvoda, régen az alsó tagozatos iskola épületének felújítására.

Az összes beruházási költség 31.886.963 Ft, ebből az önerő mértéke: 1.886.963 Ft

A felújítás során megvalósítandó feladatok:

Új játéktároló a Csicsergő ovi udvarán

Új játéktároló a Csicsergő ovi udvarán

 

A Csicsergő Tagóvodában fenntartói és szülői segítséggel elkészült az új udvari játéktároló.

"Kialakítását az tette szükségessé, hogy a korábban ilyen célra használt helyiségben került kialakításra a sószoba, így azonban nem maradt hely az udvaron használatos játékeszközöknek. Az esztétikus, nagy mobilgarázs polcrendszerét a régi, leselejtezett könyvtári polcokból sikerült megoldanunk" - nyilatkozta Tajti Krisztina óvodavezető.

Új kerítést kapott a Meseliget Óvoda

Új kerítést kapott a Meseliget Óvoda

A Városüzemeltetési Kft. kicserélte a Meseliget Óvoda régi kerítését, amely még a korábbi iskola területe és a szomszédos magántelek között húzódott. Betonoszlopokat és hegesztett kerítéselemeket helyeztek el, melyek festését az óvoda vállalta.

A Csicsergő Óvoda felújítási munkálataira, az óvoda tetőszerkezetének cseréjére, közbeszerzési eljárást írt ki az önkormányzat.

Biztonságos lett a mászóka a Meseliget Óvodában

Biztonságos lett a mászóka a Meseliget Óvodában

Elkészült a gumiszőnyeg a mászóka alá a Meseliget Óvodában.

Az udvari játékot tavaly nyáron kapták a gyerekek, de eddig nem használhatták, mivel a gumiborítás hiánya miatt balesetveszélyes volt. A báli bevételekből és egyéb támogatásokból idén nyáron már biztonságos öntött gumiburkolat is kerülhetett a mászóka alá.

Nyári ügyelet a Csicsergő oviban

NYÁRI ÜGYELET AZ ÓVODÁBAN

 

Az óvodavezető nyári ügyeletet tart a bezárás ideje alatt a Csicsergő Tagóvodában (2145 Kerepes, Wéber Ede utca 17.) az új bejárat felől, kérném, csengessen

Ideje: 2018. július 19. , július 26., augusztus 2., augusztus 9. (csütörtöki napokon)

Megújul két óvodánk

Megújul két óvodánk

A Csicsergő Óvodát és a Meseliget Óvodát is felújítják várhatóan még a nyár folyamán. A Csicsergő Óvoda régi épületrészének hőszigetelésére, valamint a régi palatető cseréjére pályázati úton 23,3 millió forint támogatást nyert az önkormányzat

"DM - a nap gyermekei" - Szavazzon a Csicsergő ovira!

Kedves Szülők!

A Csicsergő Óvoda gyermek- és felnőtt közössége közösen elkészítette az intézmény „Napvédelmi szabályzatát” a „DM – a nap gyermekei” programban kiírt pályázati felhívásra.

Óvodai beiratkozás

Tisztelt Szülők!

A Kerepesi Napközi-otthonos Óvodában a 2018/2019. nevelési évre az óvodai beiratkozás ideje:

2018. május 02-án 8-17 óráig

Szivárvány Óvodában (2144 Kerepes, Szabadság út 260.)

2018. május 03-án 8-17 óráig

Csicsergő Óvodában (2145 Kerepes, Wéber Ede utca 17.)

Úgy szeretlek, mint a sót

Hosszú évek után elkészült a sószoba a Csicsergő Tagóvodában, mely szülői összefogásból és az óvodai Palánta Hagyományőrző Alapítvány segítségével jöhetett létre. A helyiségbe szín és fényterápia is beépítésre került. „Célunk az ebben az életkorban rendkívül gyakran előforduló felső légúti és allergiás megbetegedések megelőzése, enyhítése, valamint az immunrendszer erősítése, ezzel is segítve gyermekeink egészségének védelmét.” – nyilatkozta Tajti Krisztina intézményvezető. „A sószobánkba több mint 1,7 tonna természetes parajdi sótömb van beépítve.

Oldalak

Scroll to Top