Megújult a kerítés a Bölcsődében!

Köszönetet kell mondanunk azoknak a szülőknek és dolgozóknak, akik hétvégén (időt, energiát nem sajnálva) segítettek újjá varázsolni a Bölcsőde kerítését.

Rengeteg munkával járt a festés, de a gyerekek érdekében ismét sikerült összefogni. Mindenkinek köszönjük szépen a munkáját.

Parlagfű elleni védekezés

Tisztelt Lakosság!

Az egészséghez való alapjog és az egészséges környezet biztosítása érdekében közös célunk, hogy a parlagfű elszaporodását és virágzását az allergén pollentermelése miatt megakadályozzuk. Ezen gyomnövény pollenje az arra érzékeny egyéneknél súlyos allergiás megbetegedést válthat ki, a mezőgazdaságban is jelentős károkat okoz, ezért a növény irtása, a földterületek fertőzöttségének eredményes visszaszorítása törvényileg előírt feladat.

 

Szilasligeti Közösségi Ház felújítása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szilasligeti Közösségi Ház felújítási munkák miatt 2018. augusztus 8 és 19 között zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
További információ: Forrás Művelődési Ház, info@kerepesmuvhaz.hu T: 06/20 559 89 21 vagy 28/ 560 360

Lakossági tájékoztatás!

Tisztelt lakosság!

A szolgáltató Dél - Pest Megyei Viziközmű Szolgáltató Zrt.  arról értesítette Önkormányzatunkat, hogy az elmúlt 3 évben megnövekedett új bekötések veszélyeztetik a kapacitást, ezért azonnali hatállyal megszünteti az új bekötések igényeinek befogadását.

Tűzre és vízre vigyázzatok!

Ezt a mondatot kántálták annak idején - amikor még nem volt telefon és távíró - azok az atyámfiai, akiknek az volt a dolguk, hogy lefekvés előtt a város utcáit járva figyelmeztessenek: Tűzre, vízre vigyázzatok! Mert, ha bármelyik rátör hirtelen az emberre az olyan károkat okozhat, mintha tűzből és vízből állandó hiányt kellene szenvednünk.

Az új jegyző bemutatása

dr. Ferencz Dóra

1970. 08.10-én született Ózdon, az általános iskola befejezése után a Berze Nagy János Gimnáziumban tanult tovább Gyöngyösön, 1993-ban elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, 1999-ben pedig az ELTE Állam - és Jogtudományi Karán jogász végzettséget szerzett. Közigazgatási szakvizsgáját 1999-ben tette le, 2003-ban pedig a jogi szakvizsgát is megszerezte.

Az eltelt években vezetői tapasztalatokat szerzett:

Kerepesi Körtéfa

Szeretettel várjuk Önöket a Kerepesi Körtéfa rendezvényre 2018. szeptember 1-én.

Oldalak

Scroll to Top