Első ízben szervezett karácsonyi gyűjtést a kerepesi óvoda a budapesti hajléktalan óvoda gyermekeinek. Az adományokat idén csak az óvoda keretein belül gyűjtötték, mivel ez volt az első ilyen kezdeményezés és nem lehetett előre látni, milyen módon tudják tárolni, fogadni az adományokat. A Kerepesi Napközi-otthonos Óvoda dolgozói közössége az alábbi levélben fejezte ki köszönetét a szülőknek az összegyűlt adományokért.

Kedves Szülők!

Az Önök által gyűjtött hatalmas mennyiségű gyermekruhát, cipőt, játékot és tartós élelmiszert 2017. december 15-én délelőtt adtuk át a Wesley János Óvoda, Általános Iskola és Szakiskola Budapest VIII. kerület Dankó utca 11. szám alatt található székhelyén, ahol ezen a délelőttön is 44 hajléktalan óvodás korú kisgyermek tartózkodott.

Ezúton szeretnénk megköszönni lelkesedésüket és segítő szándékukat, hogy ebben az elképzelésünkben támogattak bennünket és együtt, közösen örömet szerezhettünk, szerezhetünk olyan gyermekeknek, akiknek Karácsony közeledtével még fedél sincs a fejük fölött.

Kívánunk Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt és nagyon boldog új évet!

Tisztelettel:

a Kerepesi Napközi-otthonos Óvoda dolgozói közössége

Scroll to Top